Prvi na našoj listi u 2. izbornoj jedinici je Vilim Matula! - Možemo! - politička platforma

Glumac po profesiji, diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu te je član ansambla Gradskog satiričkog kazališta Kerempuh. Politikom se, u raznim njenim oblicima i na različitim razinama, bavi od rane mladosti. Na prošlim lokalnim izborima kao kandidat platforme Zagreb je NAŠ! ušao je u Vijeće Gradske četvrti Donji grad, čiji je potpredsednik. Od samog početka sudjelovao je u dugoj borbi protiv otimanja javnog i zajedničkog prostora u Varšavskoj i na Cvjetnom trgu.

“Imate priliku glasati ZA, ZA zelene i lijeve politike. Izađite na izbore i zaokružite listu broj 3.”

Pridruži se raspravi 2 komentara

  • Goran Borić napisao:

    Nadam se i vjerujem da se polako, ali sigurno, ulaskom koalicije MOŽEMO, pali svjetlo u našoj Hrvatskoj, napaćenoj mrakom. Molim Vas, kao vaš glasač, da date sve od sebe, kako bi se naš Sabor zacrvenio od ponosa, a oni koji siju mrak, netoleranciju, nepravdu, oni koji su opustošili i opljačkali Hrvatsku kroz posljednja tri deseteljeća, da učinite sve da se konačno zacrvene od stida i budu privedeni ruci pravde. Tek tada će biti šansa za sve marljive, tihe i nenasilne, poštene, tolerantne i pristojne građane ove zemlje, da konačno prodišu i da počnu živjeti s mišlju, da se vrijedi boriti i ostati živjeti u našoj zemlji. Hvala vam i nemojte nas razočarati. Sretni i veseli bili!Goran, Kastav

    • Možemo! politička platforma napisao:

      Hvala vam na podršci, Gorane! Uopće ne sumnjamo da ćemo jednako uspješni biti i u Saboru, kao što smo bili i u dosadašnjem radu. Samo hrabro i borbeno!

Komentiraj