I za kraj, predstavljamo nositelja naše liste u 1. izbornoj jedinici - Tomislava Tomaševića! - Možemo! - politička platforma

Tomislav Tomašević se 20 godina bavio aktivizmom mladih, zaštite okoliša i urbanog razvoja u Hrvatskoj i regiji. Između ostalog, bio je predsjednik Mreže mladih Hrvatske koja djeluje kao krovna udruga mladih u Hrvatskoj, predsjednik Zelene akcije te jedan od suosnivača Prava na grad. Završio je preddiplomski i diplomski studij politologije na Sveučilištu u Zagrebu te magisterij iz okoliša, društva i razvoja na Sveučilištu Cambridge. Bio je aktivan i u globalnom pokretu mladih za održivi razvoj te savjetnik UN-ove organizacije za okoliš (UNEP). Programski je voditelj Instituta za političku ekologiju u Zagrebu. Zastupnik je u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, gdje je i predsjednik Kluba lijevog bloka. “Pozivam vas da izađete na izbore u nedjelju, zaokružite listu broj 3, i date nam šansu. Uzdrmali smo Bandićevu vladavinu, a sada ćemo pokazati da MOŽEMO uzdrmati i državnu politiku. Jer jednom kad uđemo u Sabor, više ništa u hrvatskoj politici neće biti isto.”

Pridruži se raspravi 9 komentara

 • Mariano napisao:

  Za lijevicu sam ali ovo je kršenje Izborne šutnje.

  • Možemo! politička platforma napisao:

   Mariano, ovaj post je objavljen, kako gore u piše 3.7., izborna šutnja je počela 4.7.
   Hvala na komentaru!

  • Možemo! politička platforma napisao:

   Mariano, ovaj post je objavljen, kako gore i piše 3.7., izborna šutnja je počela 4.7.
   Hvala na komentaru!

 • Hrvoje napisao:

  Pozdrav, moram prokomentirati da sam jučer totalno pogriješio na izborima (vjerujem i da nisam jedini), a smatram da su za to najviše krivi mediji koji pred izbore previše pozornosti daju tzv. ”velikim” strankama i time otežavaju manjima da se istaknu i dobiju veći broj glasova hrvatskog naroda.
  U svakom slučaju čestitam na jučerašnjem velikom uspjehu na parlamentarnim izborima, a siguran sam i u to da ću vam uskoro čestitati još jednom uz razliku što će tada to biti za pobjedu na lokalnim izborima za gradonačelnika Grada Zagreba. Lp

  • Možemo! politička platforma napisao:

   Hvala vam, Hrvoje! Borili smo se za svoj dio medijskog prostora, a nadalje će nas u medijima biti i više! Nakon Sabora – lokalni!

Komentiraj