Podržite platformu Možemo! novčanim donacijama.

Vaše donacije iskoristit ćemo kako bismo građane Hrvatske informirali o tome što radimo, za što se zalažemo i kako nam se mogu priključiti.

Kako biste uplatili donaciju, molimo unesite tražene podatke u formular niže, nakon čega ćete dobiti nalog za plaćanje. Bez traženih podataka vaša donacija je anonimna te je nećemo moći iskoristiti. Sukladno Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe, dužni smo o svim donacijama izvijestiti javnost, što uključuje i objavu vaših osobnih podataka.

Vaše osobne podatke nećemo koristiti u druge svrhe.

Ako imate pitanja vezanih za donacije, javite nam se na mozemo.hr@gmail.com
* Izjavljujem da se protiv mene ne vodi postupak naplate dospjelih nepodmirenih obveza prema državnom proračunu odnosno proračunu jedinice samouprave ili zaposlenicima.
* Razumijem da prema Zakonu o financiranju političkih aktivnosti, izborne promidžbe i referenduma, a u svrhu nadzora financiranja političke promidžbe, Državno izborno povjerenstvo mora o svim donacijama izvijestiti javnost. Stoga, sukladno Zakonu, Državno izborno povjerenstvo objavljuje imena i prezimena donatora, njihov OIB te iznos donacije, a u slučaju pravnih osoba i adresu sjedišta.
Prihvaćam pohranjivanje moje e-mail adrese za potrebe slanja obavijesti o radu Možemo! - političke platforme. Saznaj više u Pravilima privatnosti.