Evo nekoliko jučerašnjih članaka o nama, proči…

Evo nekoliko jučerašnjih članaka o nama, proči…

Evo nekoliko jučerašnjih članaka o nama, pročitajte!
Jutarnji➡️ http://tiny.cc/8ouupz
Večernji ➡️ http://tiny.cc/gfuupz
Novosti ➡️ http://tiny.cc/7guupz
Index ➡️ http://tiny.cc/liuupz
Novi list ➡️ http://tiny.cc/ljuupz

Ne zaboravimo ni na koga! Doniraj ako možeš. Sad…

Ne zaboravimo ni na koga! Doniraj ako možeš.
Sada, uslijed pandemije COVID-19, izbjeglicama iz 40 kućanstava – u kojima živi 65 odraslih osoba i 45 djece, ponovno prijeti gubitak posla i beskućništvo. Zato im želimo pomoći. Da ponovno, čim prije, stanu na svoje noge.
Da imaju sigurno utočište i budućnost u kojoj se nalazi nešto više od pitanja – što je sljedeće? Da prekinemo niz.
Zato trebamo i vašu pomoć: zovemo vas da podržite kampanju za hitnu financijsku podršku izbjeglicama u Hrvatskoj u tijeku pandemije COVID-19. Are You Syrious? Solidarna – zaklada za ljudska prava i solidarnost
#možemo

» Posjetite stranicu

Naš program za obrazovanje koordiniraju profesori…

Naš program za obrazovanje koordiniraju profesori…

Naš program za obrazovanje koordiniraju sveučilišni profesori Damir Bakic i Karin Doolan, a uz njih je u radnoj grupi aktivan cijeli niz nastavnika i drugih radnika koji poznaju i godinama se zalažu za bolji sustav obrazovanja.
O tome što, uz druge stranke, nudimo vezano uz obrazovni sustav, pogledajte ovdje:
https://www.24sata.hr/news/velika-anketa-sto-ce-stranke-ponuditi-obrazovnom-sustavu-695435?fbclid=IwAR3hKBzV3TcmHMqEWk3RTYtor-mBFRe4rYsTTK14Xu2hWFKGQH7Q48EX6Xg
#možemo #zagrebjenaš #izbori2020

Naša Danijela Dolenec na današnjoj presici zbog …

Naša Danijela Dolenec na današnjoj presici zbog …

Naša Danijela Dolenec na današnjoj presici zbog skidanja zastava duginih boja u Zagrebu:

Hod za život – Zagreb okreće pilu naopako, govoreći da su za nešto, kad su zapravo protiv. U zemlji koja žene ne štiti adekvatno od nasilja, Hod za život želi uskratiti žensko pravo na zdravstvenu skrb. Grad ne bi trebao tretirati na isti način inicijative koji proširuju prava i one koji prava uskraćuju, a upravo suprotno, gradonačelnik najbolje surađuje upravo s onima koji gaze ženska prava i prava LGBT osoba. Pozivamo sve da na izborima kazne takvu politiku, i u gradu i na nacionalnoj razini. PODIJELI AKO SE SLAŽEŠ!
#možemo #zagrebjenaš #izbori2020

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

HDZ-OVA VLADA OPET PRATI PR…

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE HDZ-OVA VLADA OPET PRATI PR…

Politička platforma Možemo! ovim putem osuđuje napad ministra Ćorića na novinara N1 televizije Hrvoja Krešića koji je tražio komentar ministra na činjenicu da dva člana uprave koja nisu potpisala Memorandum između INA-e i Janafa – kojim se 247 tisuća tona hrvatske nafte iz Siska, umjesto u Rijeku, vozi na preradu u Mađarsku – nisu reizabrana za te pozicije.

Praćenje novinarske komunikacije od strane najviših Vladinih dužnosnika predstavlja ne samo zakonsku povredu, već i jasan signal autoritarnosti HDZ-ovog režima na vlasti.
Stoga tražimo da se hitno ispita jesu li Ministar Ćorić i drugi članovi Vlade neovlašteno prikupljali podatke iz privatne korespondencije novinara.

Čitavo priopćenje vezano uz ovaj događaj pročitajte ovdje: https://www.mozemo.hr/media-release/hdz-ova-vlada-opet-prati-privatnu-komunikaciju-novinara/

Naša Danijela Dolenec danas u 16 sati na N1 Telev…

Naša Danijela Dolenec danas u 16 sati na N1 Telev…

Naša Danijela Dolenec danas u 16 sati na N1 Televizija gostuje kod Ilije Jandrića u Newsroomu. Govoriti će o predstojećim izborima, pasivnosti Vlada Republike Hrvatske i Milan Bandic u rješavanju posljedica potresa, globalnim posljedicama korona krize na ekonomiju, te o našem izlasku na izbore!
#možemo #zagrebjenaš #izbori2020